Brian (21)

Hola! 
Zoals mijn naam al doet vermoeden ben ik Brian, hét ‘genie’ achter dit platform. In deze reisgids en -blog neem ik jullie mee in mijn favoriete plekken op Aarde. Ik ben een twintigjarige student aan de hogeschool Rotterdam, maar ik woon in het prachtige Gouda. Mijn vrije tijd vul ik vooral met sporten, waaronder voornamelijk tennis, werken bij een tennisschool & signing-bedrijf, en natuurlijk een ijskoud biertje drinken op een van de terrassen die het centrum van Gouda rijk is. 

Ik heb eind 2019, zes volle maanden in het prachtige Bali mogen wonen. Voor mijn opleiding heb ik een half jaar stage gelopen bij een van de grootste reisorganisaties van Azië, Destination Asia genaamd. Ik heb hier mijn passie voor reizen nog verder vergroot, en heb kunnen zien hoe het er achter de schermen aan toegaat. Deze periode gaf mij ook de mogelijkheid om sommige iconische landschappen en tempels te bezoeken. Deze deel ik graag met jullie in mijn blog!

Op dit platform laat ik jullie graag zien wat mijn favoriete bestemmingen zijn, welke items écht aan je bucketlist toe moeten worden gevoegd en wat de mooiste rondreizen zijn door verschillende gebieden op deze planeet. 

Wil je mij nog beter leren kennen? Klik dan op mijn socials! Stuur me gerust een berichtje, ik bijt niet! Beloofd!
Cheers!

Gebieden die ik heb bezocht:

Thailand
Ecuador
Indonesië
Cuba
Vietnam
Zwitserland

Maleisië
Borneo
Zuid Afrika
Singapore
Italië
België

Spanje
Portugal
Frankrijk
Duitsland
Polen
Griekenland